Beneficii

• Imaginează-ți că te încalți ca și cum nu ai avea șireturi.
• Imaginează-ți șireturi care se închid singure.
• Imaginează-ți că îți desfaci șireturile fără să folosești mâinile.
• MAGNEȚII ZUBITS FAC TOATE ACESTEA…

DESCHIDERE MARE – Atunci când magneții Zubits sunt separați, este ca și cum trei rânduri de șireturi au dispărut. Această deschidere te ajută să te încalți foarte ușor. Nu trebuie deloc să te mai chinui să te încalți.

ÎNCHIDERE MAGNETICĂ RAPIDĂ – Unește magneții și problema șireturilor este rezolvată. Nu trebuie să le mai legi cu nod simplu, dublu etc.

DESCĂLȚARE FĂRĂ MÂINI– Cu magneții Zubits, descălțatul pantofilor este rapid și ușor, așa cum ar trebui să fie. Atunci când ridicați piciorul, magneții se desfac larg, pregătiți deja pentru o nouă încălțare.

FĂRĂ ȘIRETURI ÎNCURCATE SAU SLĂBITE – Cu magneții Zubits dispar șireturile lungi, nodurile duble și / sau șireturile prinse în lanțul de la bicicletă.

UN ASPECT CURAT – Zubits™ îți face pantofii să arate mai bine. Păstreză șireturile care se asortează cu pantofii tăi, dar scapă de fundițele dezordonate. Companiile producătoare de pantofi nu își promovează niciodată pantofii însoțiți de fundițe, pentru simplul motiv că arată urât. Zubits™ îți oferă acea imagine curată.

FOLOSIRE DE LUNGĂ DURATĂ – Poți să schimbi multe perechi de pantofi și să folosești aceiași magneți Zubits™.

POȚI SĂ „LIPEȘTI” PANTOFII APROAPE ORIUNDE – Cu magneți puternici, acum poți să îți agăți pantofii chiar și pe ușa metalică de la intrare. La fel de ușor îi poți prinde unul de celălalt pentru o mai bună organizare în dulap.

TE SIMȚI CA ÎN PAPUCI DE CASĂ  Desfă magneții atunci când stai in spatele biroului, ești în timpul unui zbor cu avionul sau faci o plimbare în jurul casei. Pantofii tăi sunt acum niște comfortabili papuci de casă.

orig-grey-con-compare_grande orig-grey-step-out_grande orig-grey-snap_grande orig-grey-wide-open_grande